Hoppa till innehåll
Hem » Coaching

Coaching

Lever du det liv du vill leva?  

Finns det något som skulle kunna bli bättre?

Har du hittat din unika gåva, och ger du den till världen?

Jag känner inte dig ännu men om jag får gissa känner du igen dig i det här:

Du behöver få prata om dig! Om dig och dina behov. Om vad som funkar för dig och vad som inte funkar. Du känner att du skulle behöva grotta ner dig i din specifika frågeställning utan att behöva lyssna på andra och komma på lösningar på deras problem.

Du behöver någon som lyssnar och fokuserar på DIG!!!
DU behöver lyssna och fokusera på DIG!
Investera tid och energi i dig! Det är du värd!

Ibland känns tankarna som en härva, man vet att man vill och behöver komma vidare, fatta ett beslut, förändra en vana, men man vet inte hur.

Sedan 2017 har jag arbetat med 100-tals kvinnor som kommit till mig med en önskan om att uppleva mer. Mer njutning, mer glädje, mer inspiration, mer ork. Mer, mer, mer av sånt som känns bra och för dem och mindre av det som stjäl energi. Jag har en examen i Kostvetenskap från Göteborgs universitet och har arbetat med kostrådgivning, personlig träning, klassisk massage, tantramassage, och kvinnors sexuella empowerment. Jag har, förutom min erfarenhet från många år med Yoni Mapping Therapy™, studerat de av ICF godkända utbildningarna ”Modigt Ledarskap” och ”Body coaching”.

Det här har verkligen hjälpt mig att komma vidare!
Du är en helt fantastisk coach!
Nu vet jag äntligen hur jag ska göra!
Tack så mycket för, ännu en, jättebra coachingsession!

– Sagt av tidigare klienter

Genom åren har mina specialområden blivit kvinnors:

  • Hälsa, kost & träning
  • Sexualitet & relationer
En coach hjälper dig att hitta vägen framåt.
Vi fokuserar på NUET och på FRAMTIDEN
  • Var är du NU?
  • Vart vill du?
  • Hur ska du ta dig dit?

Du har alla svar inom dig och som coach hjälper jag dig att hitta dem. När man står inför att göra förändringar och hitta sin väg i livet kan det vara skönt och väldigt effektivt att ha någon vid sin sida. 

Att arbeta med mig är enkelt. Vi ses online, du bokar själv tider som passar ditt schema. Med mig kan du prata om ALLT.  Hela du är välkommen med alla dina funderingar och jag skulle verkligen vilja ge dig det stöd du behöver för att förbättra din realation med dig själv och hitta din väg i livet. 
Ett samtal är vanligen 50 minuter och sker via telefon eller video beroende på din preferens.

Jag längtar efter mer!
Jag är redo för förändring

Om du känner dig dragen till den här typen av coaching men osäker kan du alltid boka ett första kostnadsfritt 15 min långt möte där vi kan känna in varandra och sen kan du bestämma om du vill gå vidare och arbeta med mig.  Hör av dig via mail om du har några frågor.

Coaching görs med fördel i en serie om minst fem gånger men även ett samtal kan ge dig många insikter och kraft att påbörja en föränding som tar dig närmare dina mål och det liv du vill leva. Coaching är dock inte terapi och kan inte ersätta psykolog eller kurator. Vi jobbar med olika frågeställningar och fyller olika syften.