Hoppa till innehåll
Hem » Företagsmassage

Företagsmassage

Företagsmassage så enkelt som möjligt! – Ingen uppsägningstid, ingen fakturering. Allt du behöver ha är ett rum.

Viloenergi AB drivs av mig, Maria Arnström – massageterapeut, Kost- och friskvårdspedagog och personlig tränare. Jag har arbetat med Svensk klassisk massage sedan 2006 och med företagsmassage sedan 2015. 

Företagsmassage gör massagen lättillgänglig för kunden. Att ha tillgång till massage på jobbet gör att många går på massage regelbundet och innan de fått besvär. Det gör att fler använder sina friskvårdsbidrag regelbundet. Massage är stressreducerande och muskleavslappnande. Jag kan också ge råd om specifika stretch-, styrke- och rörlighetsövningar för förbättrad cirkulation och funktion. 

1-4 dagar i månaden, är den frekvens som företag brukar efterfråga för företagsmassage. Under en dag kan jag ta emot 6-12 kunder á 25 min. På en del företag ges möjligheten att boka dubbeltid. 9-15:30 är en vanlig arbetstid vid heldagsbokning. Jag är flexibel och kan komma både oftare och mer sällan.

Bokningen kan ske antingen online via min bokningssida eller i ett delat googledokument. 

Fördelen med ett googledok är att man kan se varandras bokningar och byta tider med varandra och fylla luckor som uppstått – bättre när man är osäker på hur många som kommer boka. Fördelen med bokningssidan är anonymiteten och att man får påminnelsemail. 

Ett rum utan insyn, minst 3*2 meter är vad jag behöver, gärna också parkeringsplats om det går att ordna. Jag tar med massagebänk, bänkpapper, handdukar, olja och musik. Bänkpapper byts och huvudkudden spritas av mellan varje kund. 

Betalning sker av kunden via Swish (alt kontant) till min företagsswish, jag redovisar och skickar kvitton via mail till kunderna.  

Kostnad: En fast kostnad för 25 min bestäms innan jag kommer ut till er.

Jag bokar gärna in ett första test-tillfälle hos er och utvärderar efter det tillfället vilken frekvens som passar hos er. 

Vänliga hälsningar

Maria

Viloenergi AB