Hoppa till innehåll
Hem » Om

Om

Jag utbildade mig till massageterapeut 2006, strax efter att jag tagit examen från Kost- & friskvårdsprogrammet på Göteborgs universitet. Efter att ha arbetat som personlig tränare, kostrådgivare och massör på Citygym i sju år valde jag att sluta för att helt satsa på mitt eget företag – Rörelseenergi. 2022 – byttes namnet till Viloenergi AB

Under några år arbetade jag som företagsmassör men när pandemin slog till började jag ta emot privata kunder. I början i mitt hem, men numera tar jag emot i en mysig lokal. Lokalen ligger nära Persplatsen i Sävedalen. Parkering finns utanför och bussen stannar bara några minuters promenad härifrån.

Efter många år som massör utvecklar man sin egen stil. Min brukar beskrivas som mjuk, flödande men effektiv. Jag vidareutbildar mig regelbundet och får inspiration från många olika håll.

Jag drivs av att se nöjda, avslappnade kunder.

Något annat jag brinner för är utveckling och att se mina coaching klienter nå sina mål! Jag har arbetat med coaching sedan 2017 och går regelbundet utbildningar som utökar min förståelse för ämnet. Jag har, förutom min erfarenhet från många år med Yoni Mapping Therapy, gått den av ICF godkända coach-utbildningen ”Modigt Ledarskap”, ”Body coaching” och jag använder också Expand Metoden.

Välkommen!

Utbildning:

Kost- & friskvårdspedagog: Göteborgs Universitet

Personlig tränare: Y-lab

Diplomerad massör, triggerpunkter: Friskvårdsgruppen

Massageterapeut, Göteborgs Massage

Träning under och efter graviditet: SAFE

Restorative Exercise Specialist™, Katy Bowman,  Nutritious Movement nutritiousmovement.com

MovNat™ Level 1 certified trainer

Yoni Mapping Therapist, Bonnie Bliss, Living bliss Foundation

Vaginal Steam Facilitator, Keli Garza, Peristeam Hydrotherapy Institute

Tantra massage training, Lin Holmquist, The Art of love

Coach, Modigt Ledarskap, Coachcom