Hoppa till innehåll
Hem » Mind-Body Balance

Mind-Body Balance

En kombination av massage och coaching

En Mind-Body Balance session kombinerar det fysiska i Svensk klassisk massage med det mentala i personlig coaching. Genom att integrera kropp och sinne, hjälper en Mind-Body Balance Session dig att uppnå en djupare känsla av välbefinnande och balans.

Vad händer i en session?

1. Inledande samtal: Vi börjar med ett kort samtal där vi identifierar dina behov, mål och eventuella områden där du känner dig i obalans – kanske känner du att du längtar efter något eller har fastnat i något problem. 
2. Mental förberedelse: Innan vi börjar massagen, guidar jag dig genom en kort avslappningsövning för att hjälpa dig att släppa på stress och spänningar.
3. Massage: Nu är det dags för den fysiska delen av sessionen. Jag använder olika tekniker för att lösa upp muskelspänningar, förbättra cirkulationen och främja avslappning.
4. Coaching under massagen: Under massagen integrerar jag coaching för att du ska bli mer medveten om eventuella emotionella eller mentala spänningar som kan lagras i kroppen. Vi kan prata om tankar, känslor eller mönster som kan påverka ditt välmående och som bidrar till att du inte kommer vidare. 
5. Avslutande samtal: Efter massagen avslutar vi sessionen med ett kort samtal där vi reflekterar över din upplevelse, identifierar eventuella insikter eller förändringar du har märkt och sätter eventuella mål för framtiden.

Vad en Mind-Body Balance Session kan göra för dig:

– Lösa upp både fysiska och mentala spänningar.
– Främja djup avslappning och kan ge dig större tillgång till din inre sanning.
– Skapa utrymme för reflektion och personlig utveckling.

Du har alla svaren inom dig,
jag hjälper dig hitta dem